Valitse vaivattomampi tapa muuttaa!

Muutot Helsingissä sekä koko Suomessa ja Euroopassa

Lue lisää › Ota yhteyttä ›

Muutot Helsingissä joustavasti

Hoidamme pienet ja suuret muutot Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla nopeasti ja ammattitaitoisesti. Toteutamme muutot sinulle sopivana päivänä ja kellonaikana. Voit tilata meiltä muuttoauton ja kuljetuksen, muuttomiehet kantamaan, muuttolaatikot tai täyden palvelun muuton tavaroiden pakkaus- ja suojauspalvelulla.

Lue lisää ›

Kappaletavarakuljetukset

Kuljetamme erilaiset kappaletavarat: huonekalut, kodinkoneet, lavat, rullakot, paketit ja muut lähetykset Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla sekä Helsingin alueelta koko Suomeen nopeasti ja varmasti. Kauttamme saat luotettavan kappaletavarakuljetuspalvelun käyttöösi juuri silloin, kun tarvitset!

Lue lisää ›

Ulkomaanmuutot

Muutto Ruotsiin tai Italiaan me autamme sinua ulkomaanmuutossa. Olemme muuttaneet asiakkaitamme lukuisiin eri Euroopan maihin vuosien kokemuksella, joten muutot hoituvat luotettavasti meidän toimestamme.

Lue lisää ›

Muutot Helsingissä ja koko Suomessa

Muutot Helsingissä ja Suomessa vuosien kokemuksella edullisesti ja vaivattomasti. Meiltä onnistuu niin kotimuutto, yritysmuutto, muutto kaupungista toiseen kuin ulkomaanmuutot Euroopassa. Tilaa meiltä muuttoauto, muuttomiehet, muuttolaatikot tai täyden palvelun muuttopalvelu.

Muuttotalo tmi kokemuksia asiakkailtamme

Asiakastyytyväisyys on meille tärkeä asia. Kysymme useimmiten kokemuksen tekemästämme muuttopalvelusta muuton päätyttyä asiakasyytyväisyyskyselyillä. Yli 93 % asiakkaistamme suosittelee meitä ja kokemus Muuttotalosta on erinomainen tai hyvä.

Lue halutessasi asiakkaidemme kirjallisia arvosteluja klikkaamalla täältä 

 

Asiakkaiden arvostelut ja kokemukset Muuttotalosta muuttomaailman sivustolla, joissa yli 200 kokemuksesta 93 % suosittelee Muuttotaloa.

 

Lue lisää ›

Kuljetuspalvelusta täyden palvelun muuttoihin

Muutto uuteen kotiin pitää sisällään paljon muistettavaa. Kun olet muuttamassa, jätä käytännön asiat suosiolla ammattilaisen huoleksi ja suuri osa muuttostressistäsi karisee kokonaan. Unohda tuskastuttavat pahvilaatikkorykelmät ja venähtäneet selät – me hoidamme tarvittaessa koko muuton puolestasi alusta loppuun!

Hoidamme muuttotavaroiden kantamisen ja kuljetuksen tai tilanteen mukaan koko muuton tavaroiden pakkauksesta kuljetukseen ja tavaroiden purkamiseen. Täyden palvelun muutoissa hoidamme puolestasi halutessasi myös alku- ja loppusiivouksen. Tutustu myös muihin palveluihimme.

Kaipaat sitten kevyempää muuttoapua, tai haluat ulkoistaa muuton kokonaan ammattilaiselle, me palvelemme juuri sinun tarpeitasi – luotettavasti, edullisesti ja joustavasti.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Ota yhteyttä ›

Meiltä myös täyden palvelun muutot!

Kaipaat sitten kevyempää muuttoapua, tai haluat ulkoistaa muuton kokonaan ammattilaiselle, me palvelemme juuri sinun tarpeitasi – luotettavasti, edullisesti ja joustavasti.

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita