Ulkomaanmuutot

Toimitamme muuttokuormasi Euroopassa perille asti.

Ulkomaanmuutot Suomesta muualle Eurooppaan ja takaisin Suomeen

Muutto ulkomaille edessä tai ulkomailta takaisin Suomeen? Anna ulkomaanmuutto meidän hoidettavaksemme! Kuljetamme tavaran maanteitse ja meriteitse ympäri Euroopan vuosien kokemuksella. Ulkomaanmuuttoihin sisältyviä palveluita voivat olla: pelkkä kuljetus ovelta ovelle, muuttomiehet molempiin kohteisiin kantamaan, pakkaustarvikkeet ja muuttolaatikot (pahviset), tavaran suojaaminen ja pakkaaminen, tavaroiden mahdollinen tullaus kohde- tai lähtömaassa tai kaikki täydenpalvelun muuttona.

Muutto Ruotsiin tai Saksaan me autamme sinua ulkomaanmuutossa. Olemme muuttaneet asiakkaitamme lukuisiin eri Euroopan maihin vuosien kokemuksella, joten muutot hoituvat luotettavasti meidän toimestamme.

Ota yhteyttä ›

Kaikki Muuton vaiheet alusta loppuun

Suunnittelemme kaiken tarpeellisen koskien ulkomaanmuuttoasi aina aikataulutuksesta tarvittaessa tullaukseen. Halutessasi hoidamme myös tavaroidesi pakkaamisen ja huonekalujen suojaamisen ennen muuttoa. Annamme aina kiinteän hinnan koko muuttopalvelusta, joten saat kustannukset heti tietoosi.

Muovilaatikoiden käyttö ulkomaille muuttaessa ei ole mahdollista, joten myymme ulkomaanmuuttajille aina laadukkaat ja erikoiskestävät pahviset muuttolaatikot edullisesti. Lisäksi ulkomaanmuuttaja saa meiltä muutkin tarvittavat pakkaustarvikkeet, jotta muutto uuteen kotiin hoituu turvallisesti.

Kun suunnittelet ulkomaanmuttoa, tilaathan muuttopalvelun ajoissa, jotta pystymme toteuttamaan muuton aikataulussa. Voit luottaa, että huolehdimme omaisuudestasi maailmalla!

Ota yhteyttä ›

Kysy meiltä lisätietoja

Ota yhteyttä, kun haluat edulliset ja luotettavat muutot. Kerro, millaista muuttoapua tarvitset niin räätälöidään yhdessä muuttopalvelu juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi!

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita