Kappaletavarakuljetukset – Helsinki, Espoo, Vantaa ja koko Suomi

Tavarakuljetukset niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekin

Kuljetamme kappaletavarat luotettavasti

Tilaa kauttamme kappaletavarakuljetus pääkaupunkiseudun alueella ja PK-seudulta koko Suomeen nopeasti ja varmasti. Hoidamme esimerkiksi erilaisen lavatavaran, rullakoiden, pakettien, pesukoneiden ja suurempien huonekalujen siirrot. Kauttamme saat luotettavan kappaletavarakuljetuspalvelun käyttöösi juuri silloin, kun tarvitset!

Kuljetamme yksittäiset isokokoiset tavarat, huonekaluliikkeiden kuljetukset ja yritysten lähetykset turvallisesti perille saakka. Luotettava kappaletavarakuljetuspalvelu käyttöösi juuri silloin, kun tarvitset!

Kappaletavarakuljetukset kuorma-autolla ja pakettiautolla

Käytössämme on 22 m3 (alle 7,5t) tai 50 m3 (18t) kuorma-autot ja 7 m3 pakettiautot. Kuljetamme pienet yksittäiset kuljetukset, sekä lavatavaraa 8 000 kg saakka.

Ota yhteyttä ›

Pikakuljetukset 24h ARKISIN – Helsinki

Lähdemme nopeasti liikenteeseen, kun tarvitset pikakuljetusta! Palvelemme kellonympäri arkisin 24h. Pikakuljetukset hoituvat niin Helsingissä kuin koko Etelä-Suomenkin alueella nopeasti ja luotettavasti. Kysy mahdollisuutta pikakuljetukseen myös muualle Suomeen!

Ota yhteyttä ›

Mutkattomat muuttoremontit

Tarvitsetko remonttia uuteen kotiisi? Pintaremontilla saat kodin heti oman näköiseksi. Tutustu remontti- ja asennuspalveluihimme ja ota yhteyttä!

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita